• DUURZAAM - HANDGEMAAKT - NEDERLANDS - TIJDLOOS
  • DUURZAAM - HANDGEMAAKT - NEDERLANDS - TIJDLOOS

Ons verhaal

‘Van mijn grote liefde kreeg ik een square cadeau, die ik als tasaccessoire ging gebruiken. Dit was voor mij de inspiratie om een puur zijden collectie van hoogwaardige accessoires te gaan ontwikkelen’, aldus Mandy.

De modellen heeft ze samen met haar moeder ontworpen. Haar moeder werkte de prototypes uit, nauwgezet en met veel gevoel voor stijl. Voor de collectie wordt gebruik gemaakt van de meest mooie zijde en naaitechnieken, met als rode draad de ronde vormen, stoere drukknopen en fijne siersteken.

Voor de glasses case, beauty bag, laptop sleeve en clutch wordt gebruik gemaakt van puur zijde, voor zowel binnen- als buitenwerk. Door het gebruik van meerdere lagen zijde krijgt het artikel de stevigheid die het behoeft. Onze accessoires kunnen separaat worden aangeschaft, maar de collectie toont het mooist als u verschillende accessoires combineert.

Iedere vrouw is uniek en benadrukt graag haar eigen persoonlijkheid. Daarom brengt BY M PURE SILK de designs niet in grote aantallen op de markt en werken wij voornamelijk op bestelling. Alle artikelen worden in Nederland handmatig gemaakt door professionele, gepassioneerde maatwerk coupeuses.

De pracht en kwaliteit van zijde in combinatie met de emotionele waarde maken deze persoonlijke accessoires tot duurzame artikelen. Couture van binnen even mooi als van buiten, een prachtig cadeau om te krijgen of te geven.

Vanuit liefde ontstaan, gemaakt, gegeven, gekregen en doorgegeven – liefde is tijdloos’

With Love, Mandy

Founder and Owner BY M PURE SILK